The LEGO Movie 2 Videogame release aangekondigd

  Warner Bros heeft samen met TT Games en The LEGO Group The LEGO Movie 2 Videogame release aangekondigd. De nieuwe game komt in 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. In diezelfde periode komt ook de film en een verzameling bouwsets uit.

  The LEGO Movie 2 Videogame release zal plaatsvinden rond 6 februari 2019, want dan is de Nederlandse première van The LEGO Movie 2. De gebeurtenissen in de videogame zijn gebaseerd op de gebeurtenissen in de film. Steenstad is verwoest door buitenaardse wezens. Emmet, Lucy en nog veel meer andere personages moeten de hun vrienden redden van de vreemde wezens uit het Zusterstelsel. Dit doe je door wegen aan te leggen, de wereld te veranderen en meer missies vrij te spelen.

  The LEGO Movie 2 Videogame release in 2019

  In The LEGO Movie 2 Videogame zitten veel personages die we al kennen uit de eerste LEGO film. Het verhaal speelt zich af in een open wereld en het is belangrijk om puzzels en bouwsituaties op te lossen om zo verder te komen in het verhaal. Het gehele verhaal speelt zich af in LEGO universum uit de film. Warner Bros, TT Games en The LEGO Group proberen door middel van deze game LEGO-fans van alle leeftijden aan te spreken.

  The LEGO Movie 2 is de vierde film in de franchise. Het is een direct vervolg op de gebeurtenissen uit de eerste LEGO Movie uit 2014. Tussendoor zijn er, in 2017, nog twee spin-offs uitgebracht, namelijk The LEGO Batman Movie en The LEGO Ninjago Movie. Deze twee films staan niet in verband met de release van The LEGO Movie 2. Wat wij van deze twee films vinden lees je terug in onze LEGO Ninjago Movie review en LEGO Batman Movie review.

  Hoofdrol voor Pratt en Banks

  De nieuwste LEGO film wordt geregisseerd door Mike Mitchell, ook wel bekend van Shrek Forever After. Hij wordt hierin bijgestaan door Phil Lord en Christopher Miller die de eerste film schreven en regisseerden. Chriss Pratt spreekt de stem van Emmet Brickowski in en Elizabeth Banks spreekt de stem in voor de andere hoofdrol en vriendin van Emmet, Lucy.

  The LEGO Movie 2 Videogame

  Verkijgbaar vanaf 26 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.