The Legend of Zelda Skyward Sword Switch release mogelijk gelekt

  Tijdens een Zelda-concert in Osaka zou Eiji Aonuma, de regisseur en producent van de Legend of Zelda game-serie, gesuggereerd hebben dat Skyward Sword naar de Nintendo Switch komt. Nintendo heeft zich (nog) niet uitgelaten over een eventuele The Legend of Zelda Skyward Sword Switch release.

  Meerdere bezoekers van het Zelda-concert tweeten over de eventuele release van The Legend of Zelda Skyward Sword voor de Nintendo Switch. Naar aanleiding hiervan gaan de geruchten rond dat Aonuma iets heeft gezegd over een Nintendo Switch versie van de populaire Zelda game. De exacte woorden van de producent van de Legend of Zelda reeks zijn niet bekend.

  The Legend of Zelda Skyward Sword Switch release

  The Legend of Zelda Skyward Sword is een actie avonturengame die in november 2011 uitkwam voor de Nintendo Wii. Er werden maar liefst drie miljoen exemplaren van de game verkocht, die door de fans en critici zeer positief werd ontvangen. The Legend of Zelda Skyward Sword heeft maar liefst een score van 93 op Metacritic en de game kreeg van meerdere reviewers een perfecte score.

  In The Legend of Zelda Skyward Sword speel je als Link; het hoofdpersonage uit veel van de Zelda games. Link kan worden bestuurd door middel van de Wii controller en Nunchuk. Daarnaast heb je de Wii MotionPlus controller uitbreiding nodig om dit spel op de Nintendo Switch te kunnen spelen. De MotionPlus was bedoeld om je betere controle te geven over de bewegingen van Link. Zo kun je, door de controller omhoog te houden, kracht opbouwen om zo de sterke Skyward Strike te gebruiken.

  Features van de Wii-versie op de Nintendo Switch

  Wanneer The Legend of Zelda Skyward Sword uitkomt voor de Nintendo Switch zullen de Joy-Con controllers kunnen worden gebruikt voor deze bewegingen. Deze controllers gebruiken namelijk ook jouw bewegingen. Een voorbeeld hiervan is het vangen van Pokémon in Pokémon Let’s Go, waarvoor je de Joy-Con controller naar voren moet bewegen.

  Lees in onze The Legend of Zelda Skyward Sword review waarom wij vinden dat deze game een 9.5 verdient!

  The Legend of Zelda: Skyward Sword

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.