The Legend of Zelda live-action TV serie wordt gemaakt door Netflix en Nintendo

  Netflix en Nintendo werken samen aan een serie die gebaseerd is op The Legend of Zelda. Deze The Legend of Zelda live-action TV serie is op dit moment in de vroegste stadia van productie. Dit beweert Wall Street Journal.

  Het project bevindt zich nog wel in de bouwfase: Netflix en Nintendo zijn voor de serie nog op zoek naar een schrijver. Er moet dus nog veel gedaan worden voor we de The Legend of Zelda live-action TV serie daadwerkelijk te zien kunnen krijgen. Het blijft natuurlijk mogelijk dat het project niet van de grond komt of dat het tijdens de productie wordt geannuleerd.

  The Legend of Zelda live-action TV serie voor de familie

  De live-action serie wordt beschreven als 'Game of Thrones, maar dan gericht op de hele familie.' De verhaallijn van de serie zou als volgt gaan: de serie volgt een gewone jongen genaamd Link, die de prinses Zelda moet redden en de fictionele wereld Hyrule moet redden.

  Meer informatie is nog niet bekend, want zowel Netflix als Nintendo wil geen officiële reactie geven. In de tussentijd kun je stemmen op je favoriete Zelda game.

  Nintendo lijkt de laatste tijd meer samen te willen werken met externe partijen om ook buiten de games zelf winst te kunnen maken. Geruchten over een mogelijke Mario film kwamen naar buiten dankzij de Sonypocalypse.

  The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

  Verkijgbaar vanaf 13 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.