The Legend of Zelda games krijgen een nieuwe aanvulling

  Er is een nieuwe The Legend of Zelda game in ontwikkeling door de makers van de twee voorgaande games uit de franchise. Monolith Soft, ook bekend van de Xenoblade Chronicles franchise, is aangenomen om Nintendo’s nieuwe pareltje te ontwikkelen. Verder zijn er nog maar weinig details bekendgemaakt.

  Monolith Soft is een ontwikkelaar die op dit moment al met trots mag zeggen dat zij The Legend of Zelda: Breath of the Wild en The Legend of Zelda: Skyward Sword heeft uitgebracht. Het is na al het succes dan ook geen verrassing dat het bedrijf wederom is aangenomen voor de nieuwste game van de franchise.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild Link

  Wat wordt de nieuwste installatie van de The Legend of Zelda games?

  Momenteel zijn er nog maar weinig details bekendgemaakt over de nieuwste The Legend of Zelda game. Het feit dat Monolith Soft wederom deel uitmaakt dat deze ontwikkeling kan wel betekenen dat fans opnieuw een grote wereld kunnen verwachten die zij als Link kunnen gaan exploreren. Daarnaast kunnen we er ook bijna wel vanuit gaan dat de game uit zal komen op de Nintendo Switch.

  Momenteel is het Japanse bedrijf bezig met mensen aannemen die mee kunnen werken aan het nieuwste project. Dit is te zien in een bericht dat op Twitter is geplaatst door het bedrijf, waarin wordt verteld dat men bezig is met het maken van de nieuwste installatie van de The Legend of Zelda games en dat zij daar nieuwe mensen voor zoeken.

  Kun je solliciteren op deze functies?

  Vanuit Europa kan het misschien moeilijk worden om te solliciteren op deze functies aangezien het bedrijf gevestigd is in Japan. Je kunt het daarentegen uiteraard altijd proberen als jij ‘s werelds grootste The Legend of Zelda fan bent, ervaring hebt met de ontwikkeling van games en het niet erg vindt om naar Japan te reizen voor je werk.

  Er zijn momenteel meerdere functies beschikbaar om aan de aankomende The Legend of Zelda game te werken. Dit kan erop duiden dat het bedrijf een hoop werk gaat steken in deze nieuwe game en dat het dus weer een grote game zal worden. Dit zijn de functies waar momenteel op kan worden gesolliciteerd:

  • Technische artiesten
  • Programmeurs
  • Planners
  • Designers
  • Management/support functies

  Als jij dus een groot fan bent van de The Legend of Zelda games en graag jouw steentje bij zou willen dragen aan dit nieuwe project zou dit misschien jouw ultieme kans kunnen zijn. Nog onbekend met de franchise en benieuwd naar hoe deze eruit ziet? Dit kun je lezen in onze The Legend of Zelda: Skyward Sword review en onze The Legend of Zelda: Breath of the Wild review.

  The Legend of Zelda: Skyward Sword

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.