The Legend of Zelda Cluedo uit de doeken gedaan

  Fans van bordspellen opgelet. Er is een The Legend of Zelda Cluedo in de maak die later die jaar op de markt zal komen.

  Het klassieke bordspel Cluedo stuurt je op pad om de moordenaar in een huis te ontmaskeren. Datzelfde spel is nu omgebouwd in een versie van The Legend of Zelda. Je trekt in het spel heel Hyrule over om de geheime schuilplaats van Ganondorf te vinden, die de Triforce heeft gestolen om Hyrule over te nemen.

  The Legend of Zelda Cluedo

  In plaats van dat je iemand zoekt om te beschuldigen is het doel in deze versie van Cluedo om een held te vinden die ervoor bestemd is om Ganondorf te verslaan en welk wapen hij of zij daarvoor moet gebruiken. De wapens die aanwezig zijn in het spel zijn de Master Sword, Fairy Bow, Megaton Hammer, Boomerang, Hookshot en Bombchu.

  Op de afbeelding hieronder kun je het bord van de game zien met daarop de locaties die je zult aandoen in deze versie van Cluedo. Onder andere Kokiri Forest en Death Mountain zitten in de game. Bekijk de afbeelding hier:

  the legend of zelda cluedo

  Helaas is er nog geen bevestiging dat het bordspel ook naar Europa zal komen. Vooralsnog is de game alleen te koop bij Merchoid, waar allerlei merchandise verkocht wordt, maar deze winkel levert niet in Nederland.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.