The Last of Us: Remastered vereist 50GB opslagruimte

  The Last of Us: Remastered vereist 50 gigabyte aan ruimte op de harde schijf van de PlayStation 4. Dat blijkt uit een afbeelding van de box art van de PS4-game, die in het bezit is van Gamepur.

  De releasedatum van The Last of Us: Remastered, 30 juli, is blijkbaar gebroken door enkele retailers. Op het internet zijn al verschillende onofficiële screenshots opgedoken, alsmede een stream op Twitch. Vorige week stuurde Sony de eerste officiële afbeeldingen van de game de wereld in.

  Cross-buy DLC voor PS3 en PS4

  Daarnaast kondigde Sony aan dat men van plan is om meerdere add-ons voor The Last of Us: Remastered uit te brengen, later dit jaar. De DLC zal cross-buy zijn, waardoor deze zowel via de PlayStation 3 als de PS4 te gebruiken is. De DLC die nog in de pijplijn zit voor de survival horrorgame, zal gefocust zijn op multiplayer. Arne Meyer, community strategist bij ontwikkelaar Naughty Dog, laat weten dat de studio "beslist geen" singleplayer-uitbreidingen meer zal uitbrengen.

  The Last of Us: Remastered, de uitgebreide PS4-remake van het origineel uit juni 2013, brengt naast alle oorspronkelijke content ook de multiplayer DLC's Abandoned Territories en Reclaimed Territories, alsook de Left Behind singleplayer-DLC met zich mee. De game kan op zowel 30 als 60 beelden per seconde draaien, maakte Naughty Dog vorige week bekend.

  De screenshot van Gamepur is hieronder te bewonderen:

  The Last of Us: Remastered

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.