The Last of Us Remastered PS4 Pro patch uitgebracht

  Er is een The Last of Us Remastered PS4 Pro patch verschenen. Ontwikkelaar Naughty Dog brengt met deze update HDR en PS4 Pro ondersteuning naar de game. De update is vandaag te downloaden.

  De PlayStation 4 Pro release laat niet lang meer op zich wachten, en patch 1.7 voor The Last of Us Remastered is vandaag alvast uitgekomen. The Last of Us Remastered PS4 Pro patch brengt ondersteuning voor Sony's nieuwste console en brengt daarnaast HDR ondersteuning naar de game, waar geen PlayStation 4 Pro voor nodig is.

  The Last of Us Remastered PS4 Pro patch brengt HDR-ondersteuning

  Foto's van de HDR ondersteuning op de PlayStation 4 is door een aantal NeoGAF-gebruikers al online geplaatst. Hieronder zijn een aantal van die foto's te zien. Links is het spel te zien zonder de HDR-onderteuning en op de rechterafbeelding is een indicatie te zien hoe het spel er met HDR-ondersteuning uitziet.

  The Last of Us Remastered PS4 Pro

  The Last of Us Remastered PS4 Pro

  Bovenstaande afbeeldingen zijn geen screenshots, maar foto's die gemaakt zijn van het scherm met een camera. Toch zijn de verschillen goed te zien. De wolken zijn een stuk beter te zien en verschillen tussen donkerdere en helderdere gebieden zijn beter te onderscheiden. Daarnaast ogen het licht, de schaduwen en kleuren met HDR een stuk natuurlijker.

  The Last of Us verscheen eerst op de PlayStation 3 en stak toen grafisch al ver boven de meeste titels uit. Op de PlayStation 4 verscheen de remastered versie van de game en nu de zal er weer een grafische upgrade plaatsvinden ter ere van de release van de PlayStation 4 Pro

  PlayStation 4 Pro

  De PlayStation 4 Pro verschijnt 10 november, maar iedereen die over een HDR TV beschikt kan de visuele verbeteringen nu al zien. De The Last of Us Remastered PS4 Pro patch is vandaag te downloaden en start automatisch wanneer je de game opstart. In onze uitgebreide review lees je waarom deze game zeker het proberen waard is, als je deze nog niet gespeeld hebt.

  The Last of Us: Remastered

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.