The Last of Us: Remastered krijgt 30 fps optie

  The Last of Us: Remastered voor de PlayStation 4 krijgt de optie om de game in 30 frames per seconden te spelen. Dat terwijl de game ook een fps van 60 ondersteunt. Dat meldt Eurogamer Spanje.

  Tijdens een presentatie over de game in Madrid zou Arne Meyer, community manager bij ontwikkelaar Naughty Dog, de optie hebbben onthuld. Hiermee kunnen spelers de framerate vastzetten op 30 fps.

  The Last of Us in 30 en 60 fps

  De optie zou toegevoegd zijn om de game meer cinematisch te laten aanvoelen, voor de gamers die daar behoefte aan hebben. Omdat Naughty Dog alle gamers tevreden wil stellen, kent The Last of Us: Remastered nu de optie voor zowel 30 als 60 fps.

  Naast deze optie komt er ook een mogelijkheid om foto's te nemen in de game. Hiermee kun je de game pauzeren en van de scène een foto maken vanuit elke hoek. Daarna kan de foto bewerkt worden met meerdere filters.

  In bundel met PlayStation 4

  The Last of Us: Remastered komt op 30 juli naar de PlayStation 4. De game moet er een stuk beter uitzien dan de PlayStation 3 versie, welke inmiddels zo'n 7 miljoen keer is verkocht. The Last of Us: Remastered is ook aan te schaffen in een bundel met de PlayStation 4.

  The Last of Us: Remastered

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.