The Last of Us Part 2 releasedatum bekendgemaakt

  Sony heeft tijdens haar State of Play evenement The Last of Us Part 2 releasedatum bekendgemaakt. De geanticipeerde titel van ontwikkelaar Naughty Dog komt op 21 februari 2020 exclusief uit voor de PlayStation 4. Verder heeft Sony ook een nieuwe trailer van de titel getoond.

  De nieuwe trailer kun je hierboven bekijken en toont meerdere nieuwe elementen. Zo zien we hoofdrolspeelster Ellie (Ashley Johnson) in het begin in een besneeuwd dorp rondlopen, waar zij onderdeel schijnt uit te maken van een nieuwe community.

  Verderop in de trailer gaat het fout voor Ellie en wordt ze gevangengenomen, waarna de game waarschijnlijk wat jaren vooruitspoelt; dit is te zien aan littekens op Ellie's rug. Net zoals in de eerste trailers is zij gedreven door wraak en wil ze een bepaalde bende uitschakelen. Op het einde komt een oude bekende terug, want Joel staat ineens achter Ellie en vertelt dat zij het niet alleen hoeft te doen.

  The Last of Us Part 2 release is in februari 2020

  Ontwikkelaar Naughty Dog liet de afgelopen dagen veel teasers zien van The Last of Us Part 2 en gisteren kwam er ook een gerucht naar buiten over een mogelijke releasedatum. Zo lekte er al een datum via een Zwitserse retailer die het had over 28 februari. Die retailer zit er niet ver vanaf, want één week eerder komt de titel uit op de PlayStation 4.

  The Last of Us Part 2 komt op 21 februari 2020 exclusief uit voor de PlayStation 4.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.