The Last of Us Part 2 release mogelijk bekend

  Wanneer The Last of Us Part 2 precies moet uitkomen, blijft nog even onduidelijk. Het lijkt er echter op dat de game in februari gaat verschijnen. Daar hint een interview met de stemactrice van Ellie naar.

  The Last of Us Part 2 werd eind 2016 onthuld middels een trailer. Ondertussen is het 2019, maar een release van de game hebben we nog niet gezien. Daar gaat dit jaar waarschijnlijk geen verandering in komen, maar een releasedatum aan het begin van 2020 lijkt er wel in te zitten.

  Ashley Johnson, de stemactrice achter Ellie, heeft wellicht per ongeluk de release onthuld. In een interview wordt haar naar de nieuwe The Last of Us gevraagd en wanneer deze uitkomt. Hierop antwoordt ze "Ik denk dat het uitkomt in fe-" en wordt dan onderbroken door de presentator.

  The Last of Us Part 2 release nog niet zeker

  De "fe-" lijkt te hinten naar een release in februari, wat dan natuurlijk in 2020 moet zijn. Of dit de echte maand gaat worden waarin de game verschijnt, is nog onduidelijk. Gezien het uitblijven van een aangekondigde releasedatum lijkt een komst in 2020 in ieder geval hoogstwaarschijnlijk.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.