The Last of Us Part 2 release en edities mogelijk bekend

  Volgens een gebruiker van het Chinese forum A9VG is de The Last of Us Part 2 release in februari 2020. Dat is te lezen via een vertaling op Resetera. Dezelfde gebruiker lekte eerder de juiste releasedatum van Death Stranding voordat deze officieel bekend werd gemaakt.

  PlayStation

  Dat de The Last of Us Part 2 release in februari 2020 valt is een mogelijkheid waar fans van de game bekend mee zullen zijn. Al eerder leek Ashley Johnson, de stem van Ellie, in een interview per ongeluk bijna te onthullen dat de game in die maand uit moet komen. Mogelijk hebben we nu dus twee bronnen om die spreken van februari.

  Had het lek nog meer informatie?

  Naast de informatie over de datum stond er in de originele post ook dat er vier edities van de game komen. Het zou gaan om een ‘Standard Edition’, ‘Special Edition’, ‘Collector’s Edition’ en ‘Ellie Edition’. Wat er in elk van deze edities inbegrepen is wist de lekker niet te vertellen. Wel is het aannemelijk dat ze in volgorde van vermelding oplopen in waarde en aantal extra’s.

  Of dit lek klopt moeten we natuurlijk afwachten. Wel lijkt de lekker achter de post eerder de juiste releasedatum van Death Stranding te hebben voorspeld en dat meerdere weken voordat deze bekend werd. Enige geloofwaardigheid heeft dit lek dus wel.

  Wanneer wordt de The Last of Us Part 2 release officieel onthuld?

  Helaas weten we nog niet wanneer de releasedatum van het langverwachte vervolg op The Last of Us bekend wordt gemaakt. Gezien we nog geen datum hebben is het wel aannemelijk dat de The Last of Us Part 2 pas in 2020 uitkomt. Wanneer we meer horen is nog even afwachten. Er is bijvoorbeeld voor zover bekend geen PlayStation State of Play uitzending binnenkort.

  Wanneer de releasedatum voor The Last of Us Part 2 onthuld wordt houden we je natuurlijk op de hoogte. Tot die tijd kun je de eerste game natuurlijk nog eens spelen, of misschien zelfs voor het eerst ervaren. The Last of Us kreeg in onze review een indrukwekkende 9.0.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 29 may 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.