The Last of Us: Part 2 heeft mogelijk geen laadtijden!

  The Last of Us kwam in 2013 uit en sindsdien wachten we al op deel 2. De releasedatum werd eerder dit jaar onthuld, maar er lijken nog meer details te verschijnen. Nu suggereert Kurt Margenau, co-regissseur van The Last of Us: Part 2, dat er geen laadschermen zullen zijn in het nieuwe deel.

  De precieze woorden van Kurt Margenau laat men duidelijk even nadenken. Wij weten al dat de PlayStation 5 en Xbox Series X beide beschikken over een SSD om de laadtijden te verlagen. Maar zal er dan in een game zoals The Last of Us: Part 2 geen laadtijden zijn? Margenau ging in op een tweet van ontwikkelaar Rami Ismail. Hij vroeg zich af hoe game ontwikkelaars laadschermen dragelijk kunnen maken.

  Natuurlijk werd er na deze tweet gelijk enorm gespeculeerd dat Kurt verwijst naar de PlayStation 5, maar het tweede deel met Ellie en Joel is niet eens bevestigd voor de volgende generatie PlayStation. Voor nu is het dan ook afwachten wat de tweet precies insinueert.

  The Last of Us: Part 2 verschijnt volgend jaar op 29 mei. Naughty Dog heeft de game in oktober uitgesteld, omdat ze meer tijd nodig om de game af te maken. Zo willen ze volgens Neil Druckmann, Vice-President van Naughty Dog "het spel naar een niveau van glans brengen dat we Naughty Dog-kwaliteit zouden noemen".

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.