The Last of Us multiplayer krijgt twee gratis mappen

  Twee nieuwe mappen worden gratis toegevoegd aan de Faction multiplayer modus van The Last of Us. De mappen worden gratis weggeven als dank aan de fans voor hun geduld over de lange matchmaking wachttijden in The Last of Us: Remastered.

  De gratis mappen komen naar zowel de PS3 als de PS4. Dit maakte Arne Meyer, community strategist van Naughty Dog, bekend in een post op het officiële Naughty Dog blog. Wanneer de mappen worden toegevoegd en wat de inhoud van de mappen precies is, werd niet verteld in de blogpost.

  Matchmaking problemen in The Last of Us

  The Last of Us: Remastered wordt geplaagd door lange matchmaking wachttijden. Naughty Dog is momenteel bezig met het inkorten van de wachttijden, en heeft laatst een update hiervoor uitgebracht. Toch zijn de wachttijden nog steeds erg lang voor sommigen, en Naughty Dog werkt er dan ook aan om te zorgen dat de wachttijden nog minder tijd in beslag nemen. Deze nieuwe update heeft nog geen releasedatum, naar verwachting komt de update binnen een paar weken uit.

  In de blogpost worden gamers die problemen met de matchmaking ondervinden aangeraden om uit matchmaking te gaan en opnieuw "Find Match" te selecteren. Wachttijden duren vaak meer dan 15 minuten, tot ergernis van de gamers die gewoon zo snel mogelijk een potje willen spelen.

  The Last of Us: Remastered

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.