The Last of Us krijgt nieuwe DLC

  De gehele maand augustus komt er nieuwe multiplayer DLC naar The Last of Us en the Last of Us: Remastered. Alle DLC zal zowel naar de PS3 als de PS4 versie van de game komen. De eerste bundel die te koop is is de Grit and Gear Bundle.

  De Grit and Gear Bundle bevat 7 nieuwe hoofddeksels. Deze bundel kost 6.99 euro. Er zijn nu ook drie nieuwe Gestures te koop, deze drie kosten samen 2.49 euro. De Gestures zijn ook individueel te koop.

  Volgende week verschijnt de Professional Sports Bundle. Deze bevat een hoop sport gerelateerde hoofddeksels, en kost 7.99 euro. Bij de aankoop van een hoofddeksel bundel wordt een exclusief item ontgrendeld.

  The Last of Us krijgt nog meer DLC

  Over twee weken verschijnt er nog meer add-on content voor de multiplayer modus van The Last of Us. Naar het schijnt zit de nieuwe DLC niet inbegrepen bij de seizoenspas, omdat die een bepaalde waarde heeft (30 dollar in de Verenigde Staten). Eerder verschijn al singleplayer DLC, Left Behind, en de multiplayer DLC bundel Grounded, die ook een nieuwe moeilijkheidsgraad aan de singleplayer verhaallijn toevoegde.

  The Last of Us: Remastered

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.