The Last of Us geheime eindscène onthuld

  Een nog niet eerder geziene eindscène van The Last of Us is onthuld door Naughty Dog schrijver Neil Druckmann tijdens een live evenement. Het evenement is opgenomen en via YouTube te zien, de desbetreffende scène is niet opgenomen.

  Druckmann vroeg expliciet aan de aanwezigen om de scène niet op te nemen, maar een beschrijving is wel gelekt. De scène zat oorspronkelijk in het spel, maar werd eruit gehaald door Naughty. De scène zou oorspronkelijk na de credits afspelen.

  Let op: Spoilers kunnen volgen.

  De scene begint 4 jaar na de gebeurtenissen in het eerste spel, bij de dam van Tommy. Joel komt binnen in de kamer van Ellie, ze luistert naar muziek. Tommy heeft plannen om Joel te laten trouwen met een vrouw genaamd Esther. Joel praat hierover met Ellie, maar ze is gereserveerd.

  Joel verrast Ellie met een cadeau, een gitaar. Joel belooft haar te leren hoe ze het instrument moet spelen, en belooft dat ze samen zullen zingen en spelen. Hij vertelt een grap, en samen lachen ze. Nadat Joel de kamer verlaat begint Ellie op de gitaar te spelen.

  Volgens Druckmann zal de scène in geen enkele vorm uitkomen voor het publiek.

  The Last of Us krijgt film

  Neil Druckmann is druk bezig, want hij schrijft het script voor de filmadaptatie van The Last of Us (TLOU). Hij was ook al verantwoordelijk voor het script van het spel zelf. Druckmann is verder nauw betrokken bij TLOU-film, want hij heeft grote invloed over de casting en de keuze voor de regisseur.

  The Last of Us: Remastered

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.