The Last Of Us 2 trailer verschijnt niet op Game Awards

  Fans van The Last Of Us zullen langer moeten wachten op informatie en een nieuwe trailer van The Last Of Us 2. Naughty Dog heeft in een tweet aangekondigd dat er geen nieuwe informatie van de game zal worden vrijgegeven op de Game Awards van 2018. Hierbij vermeldt Naughty Dog dat ze hard aan het werk zijn met de zombiegame.

  Veel fans reageren teleurgesteld op de tweet van Naughty Dog, waarin staat dat er op de Game Awards van 2018 geen nieuwe informatie zal worden vrijgegeven van The Last Of Us 2. Toch wordt er ook door veel fans een reactie geplaatst waarin ze Naughty Dog bedanken voor de eerlijkheid en dat ze Naughty Dog alle tijd gunnen die ze nodig hebben om een meesterwerk te maken.

  Naughty Dog vertelt in de tweet dat ze uitkijken naar de Game Awards, maar dat zij niets nieuws kunnen delen over The Last Of Us 2. Daarbij vertellen ze dat ze hard aan het werk zijn en er naar uitkijken om nieuwe features te laten zien als het daar tijd voor is. Voor nu is het nog onduidelijk wanneer er wel meer informatie uit zal worden gebracht. De meest recente trailer die we gezien hebben was op E3 2018.

  Wanneer dan wel een trailer van The Last Of Us 2?

  Aankomend jaar zal PlayStation geen deel uitmaken van E3 2019, wat betekent dat we daar ook geen nieuwe informatie zal worden weergeven. Aangezien de kans groot is dat volgend jaar de nieuwe generatie consoles zal worden geïntroduceerd, is er grote kans dat Sony een evenement zal organiseren om de PlayStation 5 te laten zien. Wellicht dat er dan ook informatie en een nieuwe trailer zal worden vrijgegeven van The Last Of Us 2 en andere aankomende PlayStation exclusives.

  Tijdens E3 2018 hebben wij een stuk gameplay van de aankomende sequel kunnen zien, waar wij een The Last Of Us 2 gameplay artikel over hebben geschreven. Voor het verzachten van de lange wachttijd hebben wij ook een artikel geschreven met de 5 beste features van The Last Of Us.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.