The Last of Us 2 setting mogelijk ontdekt door fans

  Oplettende fans hebben mogelijk de The Last of Us 2 setting ontdekt. De aankomende game zou zich gaan afspelen in een post-apocalyptische versie van de stad Seattle.

  In een post op de subreddit voor The Last of Us heeft gebruiker Voldsby een hoop informatie verzameld om deze claim te ondersteunen. De gebruiker heeft hiervoor afbeeldingen van verkeersborden en parkeermeters uit de reveal trailer van The Last of Us 2 vergeleken met de verkeersborden en parkeermeters die te vinden zijn op de straten van Seattle. Op de foto hieronder is te zien dat de objecten sterk op elkaar lijken:

  the last of us 2 setting in seattle?

  The Last of Us 2 setting is mogelijk Seattle

  Dit is bovendien niet het enige bewijs dat Voldsby plaatst in de post. Zo is er ook een gebouw genaamd "Driftwood" te zien in de concept art voor de game, dat aardig wat weg heeft van een gebouw in Seattle. Deze informatie is door andere oplettende fans opgemerkt en door Voldsby via Google Street View tot een afbeelding verwerkt. Hieronder is deze vergelijking te zien:

  the last of us 2 setting in seattle?

  Trailer vergeleken met afbeeldingen van Seattle

  Ten slotte komt Voldsby met extra bewijs door de flora uit de reveal trailer te vergelijken met de flora in Seattle. Hoewel de gebruiker aangeeft dat hij geen expert is op het gebied van planten of natuur, is uit de afbeeldingen op te maken dat deze planten erg op elkaar lijken.

  The Last of Us 2 werd afgelopen december officieel onthuld via een reveal trailer. De game zal natuurlijk naar de PlayStation 4 komen, maar een releasedatum is nog niet bekend. Er is ook nog geen officiële bevestiging vanuit Naughty Dog of Sony, dus de mogelijke setting blijft vooralsnog een gerucht. Wat vinden jullie van Seattle als setting voor The Last of Us 2? Laat het weten via de comments!

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 29 may 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.