The Last of Us 2 info bekendgemaakt tijdens Playstation Experience

  Tijdens een panel discussie op de Playstation Experience is er meer The Last of Us 2 info bekendgemaakt. Zo speel je in The Last of us part 2 met Ellie en keert de muziek van Gustavo Santaolalla terug.

  Afgelopen Playstation Experience werden er al eerste beelden van The Last of Us part 2 getoond. In die trailer was te zien hoe Ellie op haar gitaar een liedje aan het zingen was, met om haar heen veel dode lichamen. Ook krijgen we in de trailer een kleine teaser te zien van Joel.

  Meer dan de aankondiging werd er tijdens de conferentie niet bekendgemaakt, maar tijdens een panel op de Playstation Experience hebben Neil Druckmann, director van de game, Ashley Johnson (Ellie) en Troy Baker (Joel) een aantal nieuwe The Last of Us 2 info vrijgegeven.

  The last of Us 2 info - je speelt als Ellie

  Zo werd er onder andere bekendgemaakt dat je in The Last of Us part 2 als Ellie speelt, en niet zoals in part 1 als Joel. Ellie is in The Last of Us part 2 19 jaar oud en heeft al meerdere jaren ervaring met overleven en het instorten van de mensheid.

  Neil Druckmann zegt dat de eerste game vooral over de liefde tussen Ellie en Joel ging. In deel 2 kunnen we een andere insteek verwachten, aangezien het verhaal in The Last of Us 2 over de woede en haat van Ellie gaat.

  Daarnaast is er nog meer The Last of Us 2 info. Naughty Dog, ontwikkelaar van de game, maakt gebruik van een nieuwe manier van opnemen. Hierdoor moeten de personages er nog beter uitzien, zoals we ook in de trailer kunnen zien.

  Ook keert Gustavo Santaolalla terug als componist van The Last of Us 2. Hij produceerde het meeste van de soundtrack in The Last of Us 1.

  Tot slot vraagt Druckmann om vertrouwen van de fans. Hij zegt dat ze bij Naughty Dog net zoveel van de personages houden als de fans, en dat ze geen vervolg zouden maken als ze er geen goed idee voor hadden. Tijdens de panel gaf Druckmann nog een paar screenshots.

  Wij kijken ook uit naar The Last of Us 2 en daarom hebben wij een aantal dingen die we hopen te zien op een rijtje gezet. Wat wil jij in The Last of Us 2 zien?

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.