The Last Guardian update verbetert mogelijk framerate

  Er is een The Last Guardian update uitgekomen. Het gaat om update 1.03 en ondanks dat er geen officieel bericht van is uitgekomen, merken spelers op Reddit dat er veranderingen zijn aan de performance van de game.

  The Last Guardian was misschien wel een van de grootste games van het najaar, maar ondanks dat de game lang in ontwikkeling was kampt het sinds de release met problemen. Zo werkt de game niet altijd lekker en is de framerate niet van de beste kwaliteit.

  Nu schijnt een aantal van die problemen te zijn opgelost, maar Sony heeft geen officieel bericht naar buiten gebracht. Op de PS4 staat hetzelfde als in The Last Guardian update 1.02, namelijk alleen ''Various improvenents and fixes have been made''.

  Hier schieten we niet heel veel mee op, maar op Reddit hebben spelers laten weten dat ze meteen een betere framerate merkten. Ook zouden er verbeteringen zijn voor de dode hoek van de camera, waardoor je af en toe niets meer kon zien.

  The Last Guardian update fixt wellicht irritante functies

  Een andere verbetering die de update wellicht met zich meebrengt is het verbeteren van de button prompts. Dit zijn de meldingen die je iedere keer krijgt als je bijvoorbeeld bij een kist staat om die op te tillen. Natuurlijk is dit in het begin van de game handig, maar als je een aantal uur in de game hebt doorgebracht ken je de besturing inmiddels wel.

  Nu lijkt het er dus op dat deze button prompts een stuk minder vaak voorkomen, maar een echte functie om het voorgoed uit te zetten is er niet.

  Deze nieuwe verbeteringen zijn dus niet officieel bevestigd, maar gemeld door actieve spelers op Reddit. The Last Guardian kwam begin december uit en alle tops en flops van de game kun je in onze review lezen.

  The Last Guardian

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.