The Last Guardian trofeeën - In minder dan 5 uur uit te spelen

  The Last Guardian komt morgen uit maar er is nu al bekend in hoeveel uur je de game kunt uitspelen. Dit weten we dankzij de lijst met The Last Guardian trofeeën die online staat.

  Na een lange ontwikkelingsfase zal The Last Guardian morgen eindelijk uitkomen, maar over een ding wisten we tot op heden niets: hoe lang zal de game zijn? Nu we dichter bij de release van de game zijn weten we al veel meer over het langverwachte The Last Guardian. De meeste informatie krijgen we uit de trofeeënlijst die eerder verscheen.

  Uit de lijst met The Last Guardian trofeeën is te halen dat de game in minder dan 5 uur uitgespeeld kan worden, dit levert je namelijk de trofee 'Lightning Emissary' op. Er zijn ook trofeeën te verdienen als je niet zo snel bent in de game, namelijk voor minder dan 15 uur, maar ook voor minder dan 30 uur. Toch is de optie dat de game in 5 uur uitgespeeld kan worden natuurlijk het belangrijkst.

  Op PSNProfiles.com is er op dit moment maar één speler die de game in minder dan 5 uur heeft uitgespeeld. De game komt natuurlijk morgen pas officieel uit, dus verwacht dat er morgen een stuk meer personen aan dit lijstje wordt toegevoegd. Voor de volledige lijst met trofeeën kun je terecht op PSNProfiles.

  The Last Guardian trofeeën laten je verkennen

  Naast de snelheid waarmee je The Last Guardian kunt uitspelen, doelen de trofeeën op nog veel meer. De trofeeën zullen namelijk ook verbonden zijn aan verschillende vindbare objecten, waaronder nieuwe outfits voor het jongetje. Tussen The Last Guardian trofeeën staan ook meerdere grappige trofeeën, zoals: verf Trico's hele lichaam.

  The Last Guardian zal vanaf morgen beschikbaar zijn in de winkel. Wil je weten wat wij van The Last Guardian vonden, lees dan onze review.

  The Last Guardian

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.