The Last Guardian release wederom uitgesteld

  De ontwikkeling van The Last Guardian is niet geheel vlekkeloos verlopen. Ook op het einde duiken er nog wat problemen op, waardoor The Last Guardian release wederom is opgeschoven. In plaats van oktober zal de game nu pas in december verschijnen.

  The vertraging van The Last Guardian werd vandaag bekendgemaakt op het PlayStation Blog. Het team achter de game heeft extra tijd nodig om alles in orde te maken. Er zijn op dit moment nog teveel bugs om de game op de oorspronkelijke releasedatum van 25 oktober uit te brengen. Daarom is er een nieuwe datum geprikt voor The Last Guardian release: 7 december.

  The Last Guardian release keer op keer uitgesteld

  The Last Guardian werd oorspronkelijk al in 2009 aangekondigd, toen nog voor de PlayStation 3. Daarna werd de game echter keer op keer vertraagd en was het op sommige momenten niet eens zeker of het spel nog in ontwikkeling was.

  Aan die problemen kwam afgelopen jaar een einde, toen The Last Guardian opnieuw werd onthuld voor de PlayStation 4. Dit jaar volgde ook een releasedatum, maar die is nu dus weer iets opgeschoven.

  The Last Guardian verschijnt nu op 7 december voor PlayStation 4.

  The Last Guardian

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.