The Last Guardian pre-orders hoger dan verwacht

  In een interview met MCV vertelt Joe Palmer, product manager bij Sony, over de voorverkopen van The Last Guardian. Hij vertelt erover dat hij blij verrast is met het aantal The Last Guardian pre-orders.

  In een interview met MCV vertelt Joe Palmer, product manager bij Sony, over The Last Guardian en de pre-orders. In het het interview vertelt hij dat hij blij verrast is met de mate waarin de game wordt ontvangen. Zo zegt hij:

  "Ik kan niet in details treden, maar ik kan zeggen dat The Last Guardian pre-orders beter presteren dan verwacht."

  Niet alleen de normale editie wordt door fans goed ontvangen, ook de Collector's Edition wordt goed ontvangen. Zo voegt Palmer toe:

  "We zien hele positieve reacties op de Collector's Edition, zelfs met een hogere prijs is de game enorm in trek."

  De hoeveelheid The Last Guardian pre-orders ligt aan de ontwikkelingstijd

  Het aantal The Last Guardian pre-orders ligt vooral de reis van de game. De ontwikkeling van The Last Guardian begon al 10 jaar geleden, in 2007 werd de game voor het eerst getoond aan het publiek. Het is dus voor het verhaal achter de game die veel gamers aantrekt tot het pre-orderen van de game.

  Veel gamers zullen The Last Guardian vooral kopen om te kijken of de game al die jaren van ontwikkeling waard is geweest. The Last Guardian komt volgende week uit op de PlayStation 4.

  The Last Guardian

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.