The Last Guardian intro vrijgegeven door PlayStation Japan

  Na een lange tijd wachten is het bijna zo ver, volgende week komt The Last Guardian uit. Mocht je niet langer kunnen wachten, dan heeft Sony een The Last Guardian intro video voor je om je nog even zoet te houden.

  PlayStation heeft via haar Japanse Youtube-kanaal een The Last Guardian intro vrijgegeven. Helaas is de tekst in de video wel Japans, hierdoor krijg je niet de volledige ervaring. Toch kun je al het een en ander opmaken nadat je de video hebt gezien.

  In de video is te zien hoe het hoofdpersonage de grote Trico te hulp schiet en samen door groten kuipen. Ook zijn er verschillende puzzels te ziet die jij als speler moet oplossen. Tijdens het spelen zul je Trico moeten helpen om naar bepaalde punten te komen, maar andersom werkt dat net zo goed.

  In The Last Guardian zul je naast de puzzels ook genoeg actie vinden, in de trailer zijn namelijk al enkele vijanden te vinden. Zo zijn er verschillende terracotta-achtige figuren te zien, die je zullen aanvallen. Maar, is er ook een kwaadaardige versie van Trico te zien.

  Met de The Last Guardian intro video is het wachten bijna over

  Dat deze trailer een week voor de release van The Last Guardian is natuurlijk geen toeval. Sony wilt hiermee waarschijnlijk laten zien dat de game, die in 2007 werd aangekondigd, eindelijk zal uitkomen. En daar zullen veel gamers heel erg blij mee zijn.

  Wil je The Last Guardian willen spelen dan zul je echt nog tot volgende week moeten wachten. Maar hopelijk kun je deze video gebruiken op toch nog even door deze week te komen. Hier op de redactie wachten we met smart op wat The Last Guardian gaat bieden.

  Ga je trouwens The Last Guardian kopen, laat dat dan even weten in de comments.

  The Last Guardian

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.