The Last Guardian companion book is onderweg

  Er is een The Last Guardian companion book onderweg voor fans die geinteresseerd zijn in de maakprocessen en inpiraties van The Last Guardian game.

  The Last Guardian fans krijgen binnenkort de kans om zich nog meer in de game te verdiepen. GenDesign, ontwikkelaar van The Last Guardian is in samenwerking gegaan met Soný Japan Studio en Future Press om het The Last Guardian companion book "An Extraordinary Story" te produceren.

  The Last Guardian companion book komt boordevol te staan met schetsen, storyboards en screenshots van belangrijke momenten in het maakproces van de game en er zullen nooit eerder vertoonde illustraties in het boek staan. Naast dat het maakproces in het boek terug te vinden is zal An Extraordinary Story ook beschikken over een doorloop van het verhaal van The Last Guardian, maar dan visueel in plaatjes.

  The Last Guardian companion book meer over de langdurige ontwikkeling

  Er zal veel over The Last Guardian game te vinden zijn in het boek, waaronder het maakproces van de game. Dit betekent dus dat we misschien meer te weten zullen komen over de langdurige ontwikkeling van de game.

  Fumito Ueda en Team Ico, de makers van Shadow of Colossus en Ico zij begonnen met het ontwikkelen van The Last Guardian in 2007. Sony heeft de game aangekondigd in 2009 en is uiteindelijk eind 2016 in de winkels komen te liggen.

  The Last Guardian companion book: An Extraordinary Story zal uitkomen op 28 februari 2017. De prijs van het boek zal beschikbaar zijn via Amazon UK en VS.

  Wil je meer weten van The Last Guardian? Check dan onze The Last Guardian Review!

  The Last Guardian is nu verkrijgbaar voor Playstation 4.

  The Last Guardian

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.