The Last Guardian collectors edition nu te pre-orderen

  Na de presentatie van Sony gisteren op de E3 is op Amazon The Last Guardian collectors edition verschenen. Er zit onder andere een beeldje, een artbook, een steelbook case en natuurlijk The Last Guardian!

  Na de dikke trailer van The Last Guardian die we gister in navolging van de Sony presentatie op de E3 2016 hebben gezien is ook de collectors edition van de PlayStation exclusive te pre-orderen.

  The Last Guardian collectors edition bevat beeldje en nog meer content

  Voor 119 Amerikaanse dollar, wat waarschijnlijk ook 119 euro gaat kosten, kun je de game alvast voorbestellen bij Amazon. In Nederland kun je de ''gewone'' editie van The Last Guardian ook pre-orderen voor 60 euro zodat je hem op de dag van release in je brievenbus krijgt.

  In de speciale collector's box die je binnenkrijgt zitten een aantal heel mooie goodies. Zo zit er een speciaal beeldje in van Trico, een prominent aanwezig griffioen-achtig wezen uit het spel. Naast de blu-ray disc van de game zelf krijg je ook een steelbook case, een download van de soundtrack, een stickerblad en een boek van 72 pagina's met artbook. Het is nog niet bekend wanneer de The Last Guardian collectors edition in Nederland te bestellen is.

  The Last Guardian gaat over een jonge jongen, die onder mysterieuze omstandigheden wordt ontvoerd. Hij wordt wakker in een groot kasteel waar hij het griffioenachtige wezen Trico bevriendt. Gedurende de game is het een doel om steeds hechter bevriend te raken met het wezen. Je moet zijn vaardigheden optimaal benutten om verschillende puzzels op te lossen.

  De game werd in 2009 al aangekondigd. Sindsdien zijn er meerdere periode's geweest waarin de game is uitgesteld en later weer opnieuw onthuld. Na meerdere malen heeft The Last Guardian nu eindelijk een releasedatum gekregen. Vanaf 25 oktober 2016 kun je op je PlayStation 4 aan de slag met de game van genDESIGN.

  The Last Guardian

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.