The Joker 2019 zal een origins story worden met Joaquin Phoenix in de hoofdrol

  Batman’s grootste en meest gestoorde vijand krijgt zijn eigen film. The Joker zal in 2019 uitkomen en is een spin-off, waar we een andere versie van de clown gaan zien die gespeeld wordt door Joaquin Phoenix. De film komt in oktober naar het witte doek.

  Na Heath Ledger en Jared Leto zal de sadistische clown nu worden gespeeld door Joaquin Phoenix. Waar de film over zou gaan is tot nu toe een raadsel gebleven, maar er is eindelijk bevestiging dat de film een origins-story zal gaan worden, waar we The Joker in zijn vroegere jaren zullen gaan zien.

  Welk stadium we van de clown zullen gaan zien is nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk gaan we The Joker meemaken voordat hij The Clown Prince of Crime werd. Hij werkte namelijk als een mislukte comedian in Gotham City, waarna hij zichzelf in een leven van criminaliteit en chaos zal bevinden.

  Wie gaan we in The Joker 2019 zien?

  Naast Joaquin Phoenix als The Joker zijn er nog een aantal andere cast-members bekend. Zo zullen Zazie Beetz (Domino in Deadpool 2) en niemand minder dan Robert De Niro de cast aanvullen.

  Todd Phillips, de regisseur van The Joker wilt met de spin-off een andere kant van de clown belichten. Er wordt dieper op de achtergrond van zijn psychische problemen ingegaan en er zal minder focus worden gelegd op zijn criminele activiteiten in Gotham.

  The Joker zal 4 oktober 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.