The Inpatient releasedatum aangekondigd

  De The Inpatient releasedatum is aangekondigd. The Inpatient is een prequel van Until Dawn en komt op 21 november beschikbaar voor de PlayStation VR.

  De aankondiging is met een trailer gekomen. Hierin zien we beelden van het Blackwood Sanatorium. Ook zien we een oudere man die lijkt op een dokter die een onderzoek af wil leggen bij het personage. Verder zien we enkele beelden van de ruimte waar spelers zich zullen bevinden tijdens het spelen van The Inpatient.

  The Inpatient release in november

  Het verhaal speelt zich 60 jaar voor Until Dawn af. Spelers nemen de rol aan van een personage dat lijdt aan geheugenverlies. Ook deze game zal gebaseerd worden op de keuzes die de speler maakt. Spelers kunnen dus verschillende eindes uitspelen.

  The Inpatient is niet het enige waar ontwikkelaar Supermassive Games mee bezig is. Laatst heeft het de Hidden Agenda release bekendgemaakt. Dit wordt een game voor de PlayStation 4 waar spelers gebruik kunnen maken van PlayLink. Hierdoor kunnen spelers samenwerken om Hidden Agenda te spelen. De game zal net zoals Until Dawn en The Inpatient gebaseerd worden op keuzes die de spelers maken.

  De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  The Inpatient

  Verkijgbaar vanaf 24 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.