The Hobbit: The Battle of the Five Armies is best bekeken trailer

  The Hobbit: The Battle of the Five Armies is de best bekeken video in de entertainment-categorie van YouTube. Van het derde kwartaal welteverstaan. In die tijd is de trailer maar liefst meer dan 18 miljoen keer bekeken.

  The Hobbit: The Battle of the Five Armies - Official Teaser Trailer [HD] is twee maanden geleden geupload door Warner Bros. Pictures. YouTube maakte het nieuws bekend aan Deadline.

  In de top 10 meest bekeken videos in de entertainment catergorie staan ook twee games: Destiny staat op nummer 7 en Call of Duty: Advanced Warfare staat op 9. Er staan twee trailers van The Hunger Games: Mockingjay Part 1 in de top 10.

  The Hobbit: The Battle of the Five Armies is het einde

  The Hobbit: The Battle of the Five Armies is het laatste deel in The Hobbit-trilogie, opzichzelf weer een pre-quel trilogie voor The Lord of the Rings-trilogie. The Lord of the Rings-trilogie is geadapteerd van drie boeken, The Hobbit maar van één.

  Om het karige bronverhaal aan te vullen bevatten The Hobbit-films veel meer verwijzingen naar het verhaal dat chronologisch gezien nog moet komen. Ook zijn er cameo's en rollen voor Lord of the Rings karakters als Frodo en Legolas toegevoegd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.