The Haunting of Hill House release met Michiel Huisman bekend

  The Haunting of Hill House releasedatum is bekendgemaakt. De serie komt op 12 oktober 2018 uit en is exclusief te zien bij Netflix. De eerste beelden van de horror serie zijn onthuld en de serie heeft een Nederlands tintje.

  Steve Dietl/Netflix

  Het is een verfilming van een bekend horrorverhaal, geschreven door Shirley Jackson in 1959, met dezelfde naam. De serie wordt geregisseerd door Mike Flanagan, die bekend staat voor het regisseren van horrorfilms, zoals Gerald’s Game en Before I Wake. Flanagan staat erom bekend dat hij zijn horrorfilms bijna altijd zelf schrijft, regisseert en monteert.

  Paranormale ervaringen

  De eerste beelden, die je hieronder kunt bekijken, van de serie zijn dus vrijgegeven en dit belooft veel goeds. De beelden geven duidelijk aan wat we kunnen verwachten van het verfilmde horrorverhaal.

  Het verhaal gaat over Dr. Montague die zijn drie broers en zussen uitnodigt om in de Hill House te gaan wonen om te zien wat er gebeurd. Ze zijn hier namelijk opgegroeid en hebben alledrie wel eens een paranormale ervaring gehad en daar is Dr. Montague naar opzoek.

  The Haunting of Hill House release met Nederlands tintje

  Michiel Huisman, bekend van onder andere Game of Thrones, zal ook in de serie spelen. Hij staat zeer geschokt te kijken op een van de foto’s die zijn uitgebracht door Netflix. In deze scène wordt hij bijgestaan door Timothy Hutton, ook wel bekend van American Crime. Hutton kijkt naar hetzelfde als Huisman, maar ziet er toch wat minder geschokt uit, terwijl hij Huisman tegenhoudt.

  De serie zal net voor Halloween uitkomen en dan kiezen veel mensen er voor om een horrorfilm te kijken. Er zijn nog niet heel veel details bekend over de serie, maar de eerste beelden zijn al veelbelovend.

  Mocht je nu niet willen wachten met het kijken van horrorfilms, bekijk dan onze top 5 beste horror films of top 10 beste horror series op Netflix.

  The Haunting of Hill House releasedatum

  The Haunting of Hill House releasedatum

  The Haunting of Hill House releasedatum

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.