The Handmaid's Tale seizoen 2 release getoond in trailer

  Een nieuwe trailer toont de The Handmaid’s Tale seizoen 2 release. Deze populaire serie heeft tijdens de recente Golden Globes uitreiking twee beeldjes mee naar huis mogen nemen, die voor beste dramaserie en voor beste actrice in een dramaserie.

  The Handmaid’s Tale is gebaseerd op een boek over een dystopische wereld waar vruchtbare vrouwen het eigendom zijn van rijke mannen. Seizoen één won twee Golden Globes en er werd eerder al aangekondigd dat The Handmaid’s Tale een seizoen twee krijgt. Met de nieuwe trailer is de datum waarop het tweede seizoen begint bekendgemaakt, 25 april.

  The Handmaid’s Tale seizoen 2 release wijkt af van boek

  Omdat in seizoen één van The Handmaid’s Tale het volledige verhaal van het boek bestreek, zal seizoen 2 een nieuw verhaal hebben. Seizoen 2 van The Handmaid’s Tale heeft een origineel verhaal waarin Offred, een van de handmaids, vecht voor de vrijheid van haar en haar ongeboren kind. Meerdere bekende personages zijn te zien in de trailer, zoals handmaid Ofwarren, Aunt Lydia en Commander Waterford.

  De volledige trailer kun je bovenaan dit artikel bekijken. The Handmaid’s Tale is in Nederland te zien via Videoland. De serie is oorspronkelijk gemaakt door Hulu.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.