The Girl and the Robot release voor PlayStation 4

  SOEDESCO heeft aangekondigd dat The Girl and the Robot release voor PlayStation 4 komt. Vanaf 22 september wordt de 3D actie-, avontuur- en puzzel- game als fysieke deluxe editie verkocht.

  The Girl and the Robot was eerder al te spelen voor Steam en Wii U maar komt nu ook naar de PlayStation 4. De game is ontwikkeld door Flying Carpets Games uit Montreal.

  The Girl and the Robot release in september

  Het verhaal gaat over een meisje en een robot die zich bevinden in een sprookjesachtige wereld. Het meisje zit al haar hele leven opgesloten in een kasteel. Wanneer het duo moet vluchten voor een kwaadaardige heks, moeten ze samenwerken om te ontsnappen. De ontwikkelaar heeft tijdens het maken van The Girl and the Robot gekeken naar klassiekers als The Legend of Zelda en Ico.

  Wanneer de speler bezig is met het verslaan van vijanden of het oplossen van puzzels, loopt hij of zij in een omgeving die hint naar een klassiek sprookjesgevoel. De speler kan wisselen tussen het meisje en de robot om zo verschillende vormen van gameplay te ervaren. De deluxe editie bevat naast de game ook de originele soundtrack die gecomponeerd is door Eiko Nichols. Zij heeft ook de soundtrack van EARTHLOCK: Festival of Magic gecomponeerd.

  The Girl and the Robot

  Verkijgbaar vanaf 17 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.