The Game Awards 2015 sale - aanbiedingen voor PC, PS4 en Xbox One

  Tijdens de Game Awards van dit jaar wordt er een heuse The Game Awards 2015 sale gehouden. Diverse titels van de PlayStation Store, Xbox Live en Steam kunnen tijdens de Game Awards met korting worden gekocht.

  Deze week vinden de Game Awards plaats. Tijdens dit evenement worden de beste games van dit jaar beoordeeld. Om dat te vieren worden diverse titels in de verkoop gedaan. Het gaat hier om de nominaties voor de Game Awards en de winnaars van de prijzen.

  The Game Awards 2015 sale - tussen 3 december en 5 december

  Het evenement gaat vanaf 3 december van start. De uitverkoop van Steam, Xbox Live en PlayStation Store loopt vanaf die dag tot en met 5 december. Hoewel korting er wordt gegeven op de verschillende titels, is op dit moment nog niet duidelijk. Wel wordt er een aankondiging gemaakt in bijgeleverde video: bekijk deze even voor meer informatie.

  XGN heeft ook een eigen Game Awards evenement. Door vanaf 2 december je stem uit te brengen op een van de games in de verschillende categorie├źn, kun je hele toffe prijzen winnen! Bekijk hier nog eens de nominaties en de wildcard nominaties en breng vanaf 2 december je stem uit! Zo kun je bijvoorbeeld op The Witcher 3 of op Fallout 4 stemmen in de RPG categorie!

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.