The Flash Season 2 introduceert Jay Garrick & Atom Smasher en nieuw gevaar

  We zijn in spanning achter gelaten met het einde van seizoen 1 waar Dr. Wells zijn verdwijntruck uitvoerde. Maar een stripboekschurk verdwijnt natuurlijk nooit compleet. The Flash season 2 laat ons kennis maken met nieuwe karakters en nieuwe problemen voor onze Barry Allen.

  Tijdens de seizoen 1 finale was de tijdreizende Reverse Flash (Eobard Thawne/Harrison Wells) vermoord door zijn voorouder, Eddie Thawne, toen deze zelfmoord pleegde. Dit zorgde voor een groot zwart gat dat opende boven Central City en dat dreigde de aarde te vernietigen.

  Barry Allen deed wat hij altijd het beste doet en begon heel, heel hard te rennen in de hoop dat hij het zwarte gat kon sluiten. Op dat moment kwam de finale tot zijn eind en liet die ons in spanning of hij het nou wel of niet gered had.

  Wat kunnen we verwachten van The Flash Season 2?

  Sinds de finale hebben we geleerd dat we in seizoen 2 van The Flash vooral veel van het Multiverse gaan zien. In het DC universum staat het Multiverse voor een hele verzameling parallelle aardes die in veel opzichten hetzelfde zijn, maar toch compleet anders. In de oude stripboeken heeft dit ook geleid tot het bestaan van de originele Flash, Jay Garrick die de tweede Flash, Barry Allen ontmoette.

  Een nieuwe video preview voor The Flash laat ons zien van het Multiverse heeft gecreëerd wanneer Jay Garrick en The Atom Smasher naar deze wereld komen van een ander universum. Terwijl het eerste seizoen vooral ging over Barry die alleen metahumans ging opsporen en achter slot en grendel ging zetten, gaat dit nieuwe seizoen meer over Barry die schurken uit andere dimensies aanpakt. The Flash season 2 zal in Amerika in première gaan op 6 oktober.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.