The Fast and Furious spin off releasedatum bevestigd

  Universal Pictures heeft de The Fast and Furious spin off releasedatum aangekondigd. De film is vanaf 26 juli 2019 te zien in de bioscopen.

  Universal Pictures

  De spin off zal gaan over de personages van Dwayne Johnson en Jason Statham. Statham speelt de rol van Deckard Shaw en was voor het eerst in actie te zien in The Fast and Furious 7. Dawyne Johnson was voor het eerst te zien in het vijfde deel van de filmreeks en speelt de rol van agent Luke Hobbs.

  The Fast and Furious spin off release

  Gisteren werd een nieuwe releasedatum voor The Fast and Furious 9 aangekondigd. De film zal nu op 10 april 2020 uitkomen, terwijl het voorheen een release in 2019 had. Door het uitstel van het negende deel was er al een groot vermoeden dat de spin off een releasedatum daarvoor zou krijgen.

  Naast de spin off en The Fast and Furious 9 staat er ook al een tiende deel op de planning. Het is nog onbekend waar deze over zal gaan. De kans is groot dat het tiende deel één of twee jaar na deel negen uit zal komen in de bioscopen. The Fast and Furious 8 was een groot commercieel succes, in onze review gaven we de film een 7. Het is nog afwachten of de aankomende films dat ook zullen worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.