The Evil Within Season Pass onthuld

  De inhoud van de Season Pass van The Evil Within is onthuld door uitgever Bethesda. The Evil Within krijgt drie downloadbare uitbreidingen. Alle uitbreidingen zijn nieuwe missies voor het singleplayer verhaal.

  Eén van deze add-ons zet je in de schoenen van The Keeper (ook bekend als Boxman), een van de monsters in The Evil Within. De verdere inhoud van deze add-on is nog niet bekend. Wel is bekend dat het in een serie van missie-gebaseerde maps plaatsvindt.

  In de andere twee uitbreidingen speel je als Juli Kidman, de partner van hoofdpersonage Sebastian Castellanos. Deze twee uitbreidingen vormen één verhaal.

  De Season Pass van The Evil Within kost 19.99 euro, de individuele prijzen van de uitbreidingen is nog niet bekendgemaakt. Ook is de releasedata van de DLC nog niet bekend.

  The Evil Within een week eerder

  Eerder werd al bekend dat The Evil Within een weekje eerder komt dan verwacht. Eerst zou de game 24 oktober uitkomen, de nieuwe releasedatum is 17 oktober. Toch is de game niet zonder releasedatum perikelen geweest, want The Evil Within zou oorspronkelijk in augustus al verschijnen.

  The Evil Within

  Verkijgbaar vanaf 14 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.