The Evil Within 2 demo laat je een paar missies gratis griezelen

  Waar eerder al Wolfenstein 2 een demo kreeg van uitgever Bethesda, is daar vanaf vandaag ook een The Evil Within 2 demo bijgekomen. Voordat je een te griezelig spel koopt om te spelen, kan je eerst een paar uurtjes kijken of het wat voor je is voordat je de portemonnee trekt.

  Steam kent al een functie waarmee je elke game kan retourneren als je hem minder dan tee uur hebt gespeeld, maar dat is niet de hoofdfunctie van de feature. Een demo is dat wel, dus perfect om eerst even te zien of een game aan jouw verwachtingen voldoet en je jezelf de titel uit ziet spelen.

  The Evil Within 2 demo beschikbaar voor alle platformen

  Aangezien The Evil Within 2 een behoorlijk griezelige game is (voornamelijk bloederig en met flink wat schrikmomentjes), kan het zomaar zijn dat je na een uurtje spelen doorkrijgt dat je wel heel snel door de stapel schone onderbroeken gaat. Om te voorkomen dat je dan nog een game aan de waslijst met niet-uitgespeelde spellen toe kan voegen, biedt de demo voor PC, Xbox One en PlayStation 4 uitkomst.

  In The Evil Within 2 neemt je wederom plaats in de schoenen (en huid) van detective Sebastian Castellanos, die in een wel heel vreemde wereld terechtkomt. De arme man moet het wederom opnemen tegen de meest absurde vijanden een weer een poging doen om het mysterie te ontrafelen. Mocht de demo je hebben overtuigd dat het wat voor je is, dan kan je The Evil Within 2 hier aanschaffen.

  The Evil Within 2

  Verkijgbaar vanaf 13 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.