The Elder Scrolls Online Summerset pre order geeft je direct deze extra's

  De nieuwe Elder Scrolls Online (ESO) expansion verschijnt op 21 mei voor de PC en 5 juni voor de PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding is te pre orderen vanaf 39,99 euro voor de Standard Edition, maar er is meer. Daarom zetten wij de voordelen van een The Elder Scrolls Online Summerset pre order voor je op een rijtje!

  In de populaire MMORPG The Elder Scrolls Online kun je het in het land Tamriel opnemen tegen, of samen spelen met, duizenden andere spelers. In Summerset, de uitbreiding die binnenkort verschijnt, kunnen de spelers voor het eerst sinds The Elder Scrolls: Arena uit 1993 terugkeren naar Summerset Isle.

  Eerder verscheen voor ESO al de uitbreiding Morrowind, naar het gelijknamige The Elder Scrolls III: Morrowind, en deze werd bijzonder goed door ons ontvangen met een 9 in onze review. Nu krijgt de game wederom een flinke uitbreiding waar ESO fans met smart op wachten.

  Verschillende edities voor The Elder Scrolls Online Summerset pre order

  Je kunt The Elder Scrolls Online: Summerset pre orderen in de standaard editie, maar er is genoeg keuze als je iets meer wil. Zo zijn er ook digitale uitgaven en kun je kiezen voor upgrades. De verschillende edities zijn als volgt, hou er rekening mee dat prijzen per winkel kunnen verschillen:

  Mochten de pre order bonussen alleen niet genoeg voor je zijn, dan kun je het beste gaan voor de Digital Collector's Edition. Hierbij krijg je namelijk toegang tot de base game en behalve de pre order goodies ook nog een behoorlijk aantal in game cadeautjes zoals mounts, pets en kleding. Als je de basis game Elder Scrolls Online al bezit kun je het beste gaan voor de goedkopere Digital Collector's Edition Upgrade die dezelfde voordelen heeft, maar minder kost omdat je niet betaalt voor de base game.

  De Fysieke Collector's Edition zal die-hard fans van de serie erg interesseren. Deze geeft je namelijk flink wat fysieke extra's bovenop de bonussen van de Digital Collector's Edition. Je krijgt er een mooie kaart bij van het nieuwe Summerset gebied, een steelbook case van het spel en een kopie van Razum-dar's Journal. Maar het meest in het oog springende is het 30cm hoge beeldje van de Daedric prins Mephala.

  De TESO Summerset Collector's Edition met Daedric prins Mephala beeldje van 30 cm

  TESO base game en Morrowind gratis bij digitale pre orders

  Mocht je een nieuwkomer zijn binnen The Elder Scrolls Online, dan is een Summerset pre order een goede instap. Je krijgt dan namelijk per direct toegang tot de basis game. Ideaal om je bezig te houden tot de uitbreiding zelf verschijnt dus.

  Maar dat is niet het enige, want als je de digitale versie van ESO Summerset pre ordered krijg je ook nog eens toegang tot die vorige grote uitbreiding Morrowind en gratis de Nightmare Senche Mount zoals hieronder beschreven. Maar let dus wel goed op; dit gebeurt namelijk alleen bij de digitale pre-orders. Als je Summerset in de winkel koopt of koopt na de releasedatum zul je Morrowind apart moeten aanschaffen.

  Als je al in het bezit bent van ESO, kun je gaan voor de Digital Upgrade. Hiermee krijg je ook toegang tot Morrowind en de andere pre order bonussen, maar betaal je tien euro minder.

  In Morrowind kun je op avontuur uit in Vvardenfell, waar je onder meer een demi-god kunt helpen zijn krachten terug te krijgen en een unieke trial kunt doen. Ook voegt Morrowind de Warden class toe aan het spel. Dit alles resulteerde in een hoge 9.0 score in onze The Elder Scrolls Online Morrowind review afgelopen jaar.

  Exclusieve Nightmare Senche Mount gratis bij alle pre orders

  Bij een digitale The Elder Scrolls Online Summerset pre order zul je meteen in de game rond kunnen rijden op dit pikzwarte luipaard. Mocht je een fysieke versie van Summerset hebben besteld dan zul je moeten wachten tot deze bezorgd wordt, maar het is dan alsnog een mooie bonus die je er bij krijgt. Dit vlammende beest zal zeker indruk maken wanneer je je er door de wereld van de game op verplaatst.

  The Elder Scrolls Online Summerset pre order mount

  The Queen's Bounty Pack gratis bij alle pre-orders

  Alle pre orders, zowel digitaal als fysiek, krijgen daarnaast ook nog The Queen's Bounty Pack. Dit pakket geeft ook enkele extra's waarmee je je voordeel kunt doen in de game:

  • Court Bedlam Costume: een kostuum met een sinistere uitstraling dat beschikbaar is voor alle classes.
  • Pocket Salamander: een mini formaat non-combat pet.
  • Drie schatkaarten: deze wijzen de weg naar verborgen goud en loot.
  • Psijic Vault Crown Crate: een kluis die mounts, pets en costumes met een Psijic thema kan droppen.
  • Twee Experience Scrolls: elk goed voor twee uur lang 50% meer XP.

  Je kunt Summerset alvast bestellen via de officiele site of natuurlijk gewoon in de winkels, maar hou er in dat laatste geval wel rekening mee dat de winkelversies niet met de digitale voordelen komen!

  The Elder Scrolls Online: Summerset

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.