The Elder Scrolls Online Player houses bekendgemaakt

  Bethesda heeft laten weten dat er vanaf volgend jaar The Elder Scrolls Online player houses zullen zitten. De nieuwe huizen zijn net als in andere The Elder Scrolls titel ook volledig te customizen zodat je het huis naar je eigen smaak kun inrichten.

  Buiten alle uitbreidingen die op de E3 werden aangekondigd heeft Bethesdsa er nog een extraatje bijgegeven. Door de The Elder Scrolls Online player houses heb je ook betere plekken om je spullen tegen een vijand te beschermen. Bethesda blijft haar MMO dus wel gewoon ondersteunen, zo is de Dark Brotherhood DLC ook uitgekomen en daarvoor was er een DLC versie van The Thieves Guild.

  Volgens Matt Firror, Gamedirector van The Elder scrolls Online, worden de nieuwe uitbreidingen voor de titel speciaal doordat het beter bij de speelstijl van The Elder Scrolls Online spelers past. Zo zijn de nieuwe uitbreidingen wat kleiner zodat spelers een bepaald gebied stukje bij beetje kunnen doorkruizen. Wanneer je zo'n gebied hebt doorkruisd kun je de spullen die je tijdens je tocht hebt gevonden dan kwijt in de nieuwe The Elder Scrolls Online player houses.

  Andere nieuwe uitbreidingen naast The Elder Scrolls Online player houses

  Tijdens de persconferentie van Bethesda toonde de uitgever dat ze nog veel meer in ontwikkeling heeft voor haar eigen MMO. Zo komt er bijvoorbeeld het Argonian Dungeon Pack, waarin je door waterige grotten moet zien te komen. Daarnaast komt er ook een barbier in het spel, die ervoor kan zorgen dat je een andere haarstijl kunt krijgen.

  De The Elder Scrolls Online Player houses worden dus beschikbaar gesteld in 2017. In het eerste kwartaal om precies te zijn.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.