The Elder Scrolls Online Morrowind Early Access periode aangekondigd

  De nieuwe uitbreiding van The Elder Scrolls Online krijgt een Early Access periode. Dat maakte Bethesda bekend. Je kunt in The Elder Scrolls Online Morrowind Early Access periode de game twee weken eerder spelen.

  Spelers die een pre-order voor de game hebben geplaatst, krijgen van Bethesda de kans om de uitbreiding twee weken eerder te spelen. Het gaat om de gamers die de Digital Morrowind Upgrade of de Digital Collector's Edition Upgrade hebben aangeschaft. Deze edities zijn alleen voor PC te krijgen. Spelers op consoles hebben dus pech en krijgen geen Early Access.

  The Elder Scrolls Online Morrowind Early Access periode

  Progressie die je maakt in de Early Access periode wordt meegenomen wanneer de uitbreiding voor iedereen uitkomt. Er zit ook geen limiet op de Early Access. Hiermee kun je de volledige uitbreiding in deze twee weken al doorlopen.

  Bethesda heeft aangegeven dat de Early Access periode niet voor niets is geïntroduceerd. De periode is voor Bethesda bedoelt om de laatste puntjes van de uitbreiding aan te passen en de game te finetunen.

  Release

  The Elder Scrolls Online Morrowind komt 6 juni voor iedereen beschikbaar. De Early Access periode begint 22 mei al. Heb je een fysieke collector's edition gekocht, dan maak je ook kans om de Early Access in te komen door dit op de site van The Elder Scrolls te melden.

  In onze preview van The Elder Scrolls Online Morrowind lees je onze eerste indrukken van de uitbreiding. Ook gingen wij in gesprek met de ontwikkelaars. Om je te helpen welk ras je moet kiezen, maakten wij een lijst met plus- en minpunten van alle rassen.

  The Elder Scrolls Online kwam in 2014 uit voor PC. Later werd de game ook beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. In onze review gaven we de PC versie een 8.5 en de console versie een 8.

  The Elder Scrolls Online Gold Edition

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2016

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.