Nieuwe The Elder Scrolls Online DLC aangekondigd

  Je kan zeggen wat je wilt, maar The Elder Scrolls Online komt niet bepaald content tekort. De Summerset add-on is nog maar net de deur uit, of er is alweer nieuwe The Elder Scrolls Online DLC tevoorschijn getoverd. Er werd niet naar één, maar zelfs twee uitbreidingen gehint.

  Het eerste pakket, Wolfhunter genaamd, neemt je mee op een avontuur vol weerwolven. Dit komt in de vorm van een reeks nieuwe dungeons om jezelf op te proef te stellen. Deze eerste DLC wordt verwacht in het derde kwartaal van 2018.

  De tweede aankondiging heet Murkmire. In deze content neemt je avontuur een duistere wending wanneer je terugkeert naar het thuishaven van de glibberige Argonians, de Black Marsh. Deze DLC zal een toevoeging aan het verhaal vormen en het levenslicht zien in Q4 van dit jaar.

  The Elder Scrolls Online DLC niet het enige ESO nieuws

  De aankondigingen van Bethesda hebben elkaar in een rap tempo afgewisseld. Het terugkerende thema binnen dit verhaal leek toch echt de The Elder Scrolls franchise te zijn. Allereerst werd de console release voor The Elders Scrolls Legends benoemd, waarna al snel The Elder Scrolls Blades voor de mobiel volgde. Als kers op de taart,was daar eindelijk het officiële nieuws dat er gewerkt wordt aan The Elder Scrolls VI, dat toebedeeld is aan de volgende generatie consoles.

  Voor meer informatie en recentelijk nieuws over de E3 kan je terecht bij de speciale E3-pagina van XGN.nl. Hier staat alles in een handig overzicht bij elkaar geplaatst.

  The Elder Scrolls Online: Summerset

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.