The Elder Scrolls Online 4K komt uit op PS4 Pro

  Bethesda laat weten dat The Elder Scrolls Online 4K op 10 november beschikbaar zal zijn in 4K.

  Tijdens de PlayStation Meeting van gisteravond werd The Elder Scrolls Online in 4K getoond als een van de games die vanaf de launch beschikbaar zal zijn voor de nieuwe PlayStation 4 Pro. De game zal middels een update gelijkertijd met de release van de PS4 Pro speelbaar in UHD.

  The Elder Scrolls Online 4K pakt door op PS4 Pro

  Bethasda zal gebruik willen maken van de stuwkracht die wordt gegenereerd door de release van PlayStation 4 Pro, door spelers die waren afgehaakt weer terug te winnen en nieuwe spelers aan te trekken met de opgepoetste MMORPG.

  Voor de PS4 Pro gamers die game spelen op een Full HD-televisie zal de game er ook nog steeds mooier uitzien, maar ze zullen niet dezelfde verbetering zien als op een 4K-scherm.

  De game is al ontwikkeld voor de zwaarste PC', dus kon de ontwikkelaar, ZeniMax Online Studios, de vormgeving van de game van een enorme upgrade voorzien met dank aan de kracht van de PlayStation 4 Pro.

  De 4K trailer van The Elder Scrolls Online 4K is in deze pagina bovenaan te zien, maar kan alleen in volle glorie worden aanschouwd op een 4K-monitor.

  De The Elder Scrolls Online review heeft een 8.0.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.