The Elder Scrolls Legends uitgesteld naar 2016

  Bethesda heeft The Elder Scrolls Legends uitgesteld naar 2016. Pete Hines van Bethesda heeft via Twitter bekendgemaakt dat de game niet in 2015 uit zal komen. De game was tijdens Bethesdas pre-E3 aangekondigd.

  De Electronic Entertainment Expo van Bethesda van dit jaar zag vele aankondigingen. Zo ook The Elder Scrolls Legends. Te midden van DOOM, Dishonered 2, en Fallout 4 viel de game een beetje weg en hierdoor heeft The Elder Scrolls Legends weinig aandacht gekregen. Het is dan ook in een kort twitterbericht bekendgemaakt dat The Elder Scrolls Legends uitgesteld is.

  Kaartspel The Elder Scrolls Legends uitgesteld aldus Pete Hines

  Het nieuwste spel in de ontzettend populaire The Elder Scolls reeks wordt een free-to-play digitaal kaartspel. De game wordt gemaakt voor de PC en iPad en zal dus helemaal gratis te spelen zijn. Wanneer de game uit gaat komen is nog onbekend maar het zal niet gebeuren in 2015. Pete Hines heeft dit via twitter laten weten in een reactie op een vraag van een fan die naar de game vroeg.

  The Elder Scrolls serie heeft al grote hits op zijn naam staan zoals The Elder Scrolls III: Morrowind en The Elder Scrolls V: Skyrim. Eerder dit jaar, op 4 april, kwam ook The Elder Scrolls Online uit. Fans van de gamereeks hopen dat er snel een zesde deel van The Elder Scolls uit komt, maar waarschijnlijk moeten ze hier nog wel even op wachten.

  The Elder Scrolls: Legends

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.