The Elder Scrolls Legends op iPad nu gratis verkrijgbaar

  Ben jij fan van het The Elder Scrolls-wereldje? Voor jou is het dan misschien interessant aan de slag te gaan met deze nieuwe game. Zo kun je gratis aan de slag met The Elder Scrolls Legends op iPad.

  The Elder Scrolls Legends is nu gratis verkrijgbaar op iPad. In deze strategy card game speel je met verschillende kaarten gebaseerd op de Elder Scrolls-serie.

  The Elder Scrolls Legends op iPad

  Om The Elder Scrolls: Legends te kunnen spelen heb je minstens iOS 10 nodig. De game compatible vanaf de iPad 4. Eerder werd er al een PC-versie van het spel beschikbaar. Je kunt via je Bethesda.net-account verdergaan op het punt waar je op de PC-versie bent gebleven. Je kunt visa versa ook weer met je PC-versie verdergaan.

  The Elder Scrolls Legends kan hier worden gedownload in de appstore. Op die manier kun je onderweg het spel via je iPad spelen.

  De PC-versie van The Elder Scrolls Legends verscheen 9 maart. Er komt ook volgende maand ook een versie voor Android-tablets. In mei komt er een Mac OS-versie en het spel komt deze zomer ook naar iOS- en Android smartphones. Precieze datums waarop deze apparaten The Elder Scrolls Legends krijgen zijn nog onbekend.

  The Elder Scrolls: Legends

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.