The Elder Scrolls Legends - Houses of Morrowind release is vandaag

  The Elder Scrolls Legends - Houses of Morrowind release zorgt ervoor dat spelers van The Elder Scrolls Legends kunnen genieten van een nieuwe set met maar liefst 140 nieuwe kaarten. Houses of Morrowind is nu beschikbaar voor PC en mobiele platformen.

  Keer terug naar Morrowind in The Elder Scrolls: Legends - Houses of Morrowind! Met Houses of Morrowind krijgen spelers maar liefst 149 nieuwe kaarten tot hun beschikking. Tussen deze nieuwe kaarten zitten gloednieuwe three-attribute kaarten, evenals nieuwe vaardigheden en keywords. Het maximale aantal kaarten dat een speler in zijn of haar deck kan hebben is ook verhoogd.

  The Elder Scrolls: Legends - Houses of Morrowind release op 6 april

  De nieuwe uitbreiding bevat voor ieder type speler nieuwe content. Zo kunnen spelers die liever in hun eentje spelen zoet blijven met een aantal nieuwe uitdagingen, zoals de puzzel sets. De puzzels zijn van te voren gemaakte scenario's. De speler moet deze puzzels dan oplossen terwijl ze zich houden aan bepaalde regels. Er zijn drie sets met elk 10 puzzels beschikbaar.

  Als een speler alle puzzels van elke set oplost ontvangt hij of zij vijf Houses of Morrowind packs, 100 Soul Gems en een speciale achterkant voor je kaarten. De starter pack van Houses of Morrowind is ook nu beschikbaar gemaakt door Bethesda, in de in-game winkel. Deze kost 4,99 euro en bevat 10 Morrowind packs, een Legendarische kaart en een unieke titel.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.