The Elder Scrolls Legends DLC aangekondigd

  Bethesda heeft de nieuwe The Elder Scrolls Legends DLC aangekondigd. De DLC zal 30 november beschikbaar komen.

  Fans kennen de locatie al uit de uitbreiding Tribunal van The Elder Scrolls III, maar krijgen nu de kans om het opnieuw te verkennen. Tijdens de DLC van The Elder Scrolls Legends zijn 55 nieuwe kaarten te verzamelen en 35 missies te spelen.

  The Elder Scrolls Legends DLC volgende maand te spelen

  Bij de uitbreiding komen er nieuwe schepsels genaamd de Fabricants, deze zijn gecreëerd door de god Sotha Sil. De Fabricants bestaan uit vlees en metaal en worden tot leven gebracht met vijf Fabrikant kaarten. De schepsels bieden extra kracht en een aantal nieuwe manieren om een deck samen te stellen.

  Verder komen er nieuwe mechanieken naar het spel. De eerste mechaniek is Treasure Hunt. Tijdens het spelen zijn er Hunters die meekijken. Wanneer zij een schat zien waar ze naar op zoek zijn, dan krijgen spelers een beloning. Met bijvoorbeeld de nieuwe Relic Hunter kaart krijgen spelers een buff op het eerste wapen dat getrokken is van de stapel nadat de kaart gespeeld is.

  Het tweede mechaniek is Assemble. Wanneer spelers dit wezen spelen, kunnen ze kiezen uit één van de twee bonussen die beschikbaar komen. De bonus zal van toepassing zijn voor zowel dat wezen als iedere Factotum tussen je kaarten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.