The Elder Scrolls Blades release aangekondigd voor mobiel

  Ook op mobiel gebied is Bethesda deze E3 vertegenwoordigd. Naast de berg aan console en pc games die onthuld is, werd ook de The Elder Scrolls Blades release aangekondigd. En dat belooft een hele toffe game te worden.

  The Elder Scrolls Blades zal een free to play mobiele game worden en moet deze herfst nog uitkomen voor iOS en Android. Het moet volgens Howard Todd een echte Elder Scrolls titel worden en daarmee dus een enorme first person RPG. En grafisch moet de game van hoog niveau zijn.

  In The Elder Scrolls Blades reis je via je touchscreen door kerkers en open stukken wereld met je eigen karakter. Onderweg kom je vijanden tegen die je vervolgens moet verslaan met mêlee aanvallen of spreuken. Verder vind je allerlei voorwerpen als drankjes om je gezondheid wat op te krikken. En natuurlijk vergaar je onderweg ook de nodige ervaringspunten om je karakters sterker te maken.

  The Elder Scrolls Blades release wellicht niet beperkt tot mobiel

  De game zal zowel in landschapsmodus als in portretmodus te spelen zijn met je mobiel, maar wellicht is de game straks niet beperkt tot alleen de mobiele telefoons en tablets. Howard gaf namelijk tijdens de conferentie al aan dat de game volgens hem niet beperkt moet zijn en op veel platformen moet uitkomen.

  In Blades zijn in ieder geval vanaf de herfst al verschillende modi te vinden, waaronder The Abyss waarin je moet blijven vechten tot je sterft. Verder zal in de Arena modus gestreden kunnen worden tegen andere spelers. Als laatste kun je ook in een bouw modus de stad herbouwen, nieuwe NPC's vrijspelen voor in je stad en de steden van anderen bezoeken.

  Kun jij ook niet genoeg krijgen van de E3 nieuwtjes? Op onze E3 pagina hebben we al het nieuws van Bethesda en de andere persconferentie op een rijtje gezet voor je.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.