The Elder Scrolls 6 bevestigd door Bethesda's Todd Howard

  Todd Howard van Bethesda heeft The Elder Scrolls 6 bevestigd tijdens de E3. Hoewel we er al wel vanuit konden gaan dat de titel in ontwikkeling is, is het dan nu ook officieel dat de The Elder Scrolls 6 bevestigd is door Bethesda.

  De titel is in ontwikkeling op dit moment, maar het ligt nog een behoorlijk stuk in de toekomst. Het hoofd van de populaire ontwikkelaar heeft nu dus officieel The Elder Scrolls 6 bevestigd, maar we hoeven de titel waarschijnlijk voorlopig nog niet te verwachten. Het is bijzonder dat Howard heeft besloten om nu al te laten weten dat het vervolg op Skyrim in de maak is, aangezien Bethesda normaal gesproken pas een nieuwe game aankondigd in het jaar dat de game uit gaat komen.

  Wanneer we de titel dus mogen verwachten voor de consoles en PC is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Bethesda heeft eerder al laten weten tijdens de GDC van dit jaar dat het bedrijf drie grote titels in de maak heeft waarvan 1 nieuwe iP. Het zou kunnen dat Todd Howard daarmee doelt op de nieuwe Elder Scrolls cardgame, maar het kan ook een nog niet aangekondigde titel zijn.

  The Elder Scrolls 6 bevestigd, misschien over twee jaar?

  Fans van de Elder Scrolls franchise hebben al een behoorlijk lange tijd moeten wachten op een nieuwe The Elder Scrolls titel. Tussen de twee voorgaande delen, Oblivion en Skyrim, zat namelijk zo'n 5 jaar. Die vijf jaar is inmiddels bijna voorbij en het lijkt er niet op dat we dit jaar nog een nieuwe The Elder Scrolls gaan zien.

  Gezien het feit dat de The Elder Scrolls 6 bevestigd is. Mogen we er misschien vanuit gaan dat de nieuwe titel volgend jaar of het jaar daarop wordt aangekondigd. Maar aangezien Bethesda op dit moment nog genoeg hooi op haar vork heeft, blijft een vervolg op Skyrim voorlopig nog even uit.

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.