The Division update verwijdert dubbele UI

  Een nieuwe The Division update voor de PlayStation 4 is vrijgegeven door Ubisoft. De patch zorgt voor het verwijderen van de dubbele 'user interface' waar veel spelers mee te maken hadden.

  De problemen met de dubbele 'user interface' trof alle platformen waar The Division op te spelen is. De PC-versie van The Division kreeg vorige week al een patch die het probleem oploste. Vandaag is er dus een The Division update vrijgegeven voor de PlayStation 4 die de problemen moeten verhelpen.

  The Division update verhelpt problemen rondom dubbel UI

  Het probleem met de dubbele 'user interface' zorgde er voor dat de interface twee keer leek te verschijnen wat een soort irritant 3d effect zonder bril gaf. Met deze The Division update is daar nu een einde aan gekomen. Het was blijkbaar niet een gemakkelijk op te lossen probleem, de patch komt met een grootte van 4,5 gb. Dat is vrij groot voor een patch die maar één probleem aanpakt.

  Morgen gaan de servers van The Division weer offline om meer problemen te verhelpen. Een complete lijst met de problemen die bekend zijn bij Ubisoft vind je hier.

  Morgen zullen in ieder geval problemen worden opgelost met betrekking tot het teleporteren van spelers die zich op een specifiek punt in de Dark Zone begeven. Deze spelers werden automatisch geteleporteerd naar een checkpoint wanneer zij de DZ06 betraden. Daarnaast belooft Ubisoft de problemen rondom de 'High Value Targets' op te lossen tijdens de onderhoudsbeurt van morgen.

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.