The Division update aangekondigd met Xbox One X ondersteuning

  Er komt een nieuwe The Division update aan. De update moet op 12 april beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Met de komst van deze update zal de game Xbox One X ondersteuning krijgen.

  Het nieuws wat betreft The Division staat niet stil. Zo werd recent onthuld dat The Division een mijlpaal van 20 miljoen spelers heeft bereikt. Hiernaast werd ook een vervolg op de game aangekondigd, The Division 2. Nu heeft Ubisoft laten weten dat vanaf 12 april update 1.8.1 zal uitkomen voor de game, met onder andere Xbox One X ondersteuning.

  Met de komst van deze ondersteuning zal de game een 4K resolutie ondersteunen en moeten de kleine details van de game nog beter uit de verf komen, zoals schaduwen en reflecties.

  The Division update met nieuwe content

  Mocht je niet in het bezit zijn van een Xbox One X, wees dan niet getreurd. De aankomende update zal ook een aantal nieuwe content naar The Division toebrengen. Zo zal de update bijvoorbeeld twee nieuwe Legendary missies aan de game toevoegen voor Amherst’s Apartment en Grand Central Station.

  Vanaf 12 april zal update 1.8.1 van The Division beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.