The Division servers wederom offline voor onderhoud

  The Division servers blijven maar offline gaan voor onderhoud. Al sinds de lancering van de game in begin maart van dit jaar wordt de game geteisterd met kapotte elementen van de game.

  De onderhoudsbeurten aan The Division servers komen door de nieuwste update van de game die eerder deze week gelanceerd werd. Sinds deze update zijn de The Division servers deze week al twee keer offline gegaan voor onderhoud.

  De servers gingen voor het eerst op dinsdag offline om wederom missende karakter problemen op te lossen. Een aantal spelers had na de 1.2 update het probleem dat de karakters gewist waren. Door deze onderhoudsbeurt ging wel de voortgang van de speler verloren wat de speler bereikt had na de update.

  De tweede onderhoudsbeurt aan de The Division servers kwam gisteren. Deze onderhoudsbeurt stond volledig in het teken van het oplossen van de problemen rondom de Daily Missions. Deze Daily Missions kampen ook al langer met problemen. Deze missies werden wederom niet vernieuwd na de update van afgelopen week.

  The Division servers voor de derde keer offline in één week

  Vandaag gingen de The Division servers om 11 uur offline voor een update betreffende een probleem met een 'High Value Target' missie. Door de nieuwste update van afgelopen week werden spelers beloningen ontvingen ongeacht of de missie succesvol of niet werd afgerond. Naar verwachting zal de onderhoudsbeurt ongeveer twee uur gaan duren.

  Op Twitter werd er met veel negativiteit gereageerd op het bericht dat de servers voor een derde maal deze week offline gaan. Ook het doel van de onderhoudsbeurt ontvangt veel negatieve reacties.

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.